Bemiddeling bij aan- en verhuur en aan- en verkoop.

Het vinden van een nieuwe gebruiker van een  bedrijfspand of het vinden van een passend pand voor uw bedrijf is meestal geen eenvoudige opgave.

Niet alleen specificaties als oppervlakte, prijs en lokatie zijn van belang. Ook spelen bijvoorbeeld  de toekomstverwachtingen van het pand en zijn omgeving belangrijke rol. Zijn er alternatieve gebruiksmogelijkheden of is het pand “one of a kind” en daarmee uitstekend geschikt voor uw plannen? Met deze traditionele makelaarstaken zijn wij u graag van dienst,  vakkundig en gebaseerd op een brede ervaring.

Advisering en aan- en verkoop van beleggingsobjecten.

Door onze objectiviteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn wij in staat om een juiste beoordeling te geven van verhuurde of te verhuren bedrijfsobjecten.

Taxaties.

Nog steeds trots op de titel  “beëdigd makelaar in onroerende zaken” maar ook conform de huidige regelgeving gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) voor Bedrijfsmatig Vastgoed.

Consultancy op het gebied van recovery en herpositionering.

De markt van vandaag vraagt voor een gedegen beoordeling van bedrijfsmatig vastgoed en dan zeker één die gebaseerd is op de nieuwe vastgoed realiteit. Dat kan pijn doen, maar alleen door een realistiche benadering en waardering kan de weg naar een gezond rendement weer gevonden worden.

Honorering

De honorering voor onze diensten wordt per opdracht vooraf helder vastgesteld en vastgelegd. Deze kan transactie gerelateerd zijn maar er kan ook op een consultancy-fee overeengekomen worden. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de vraag van u als opdrachtgever en de uit te voeren werkzaamheden.