Vorige | Volgende
Verhuurd

Slotlaan 262 Zeist, Centrum

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

030-662 44 38

info@bincbhv.nl

Omschrijving

Algemeen: Een volledig gerenoveerde winkel welke zeer centraal gelegen is op de Slotlaan, de winkelstraat van Zeist. De oppervlakte en de uitstraling lenen zich uitstekend voor een kleinere en/of startende onderneming in diverse marktsegmenten. Door de bescheidde oppervlakte van deze winkel onderscheid het zich op de Slotlaan van de andere winkels en maakt het in deze uniek. Locatie: De Slotlaan...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
46 m²

Omschrijving

Algemeen:
Een volledig gerenoveerde winkel welke zeer centraal gelegen is op de Slotlaan, de winkelstraat van Zeist. De oppervlakte en de uitstraling lenen zich uitstekend voor een kleinere en/of startende onderneming in diverse marktsegmenten. Door de bescheidde oppervlakte van deze winkel onderscheid het zich op de Slotlaan van de andere winkels en maakt het in deze uniek.

Locatie:
De Slotlaan vormt hét winkelgebied in het centrum van Zeist. Het pand ligt aan het gedeelte dat ook per auto goed bereikbaar is. Afgelopen jaren is het centrum van Zeist volledig gerenoveerd en hebben zich vele ontwikkelingen plaatsgevonden om het centrum winkelgebied nog aantrekkelijker te maken. Op de Slotlaan zijn naast de lokale formules ook vele bekende landelijke formules zoals C&A, Eyecare, Hema, Carpet right en Ziengs gevestigd.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 46 m2 V.V.O.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
Het object is recent zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd en zal in nieuwstaat, volledig inrichtings-klaar, worden opgeleverd. Zo is het voorzien van een nieuwe pui met dubbele openslaande deuren, nieuwe installaties en volledig gestukt.
Gestukte wanden en plafonds
Inbouw spots
Centrale verwarming
Toilet
Pantry

Parkeren:
Het centrum van Zeist kent een ruime parkeergelegenheid middels parkeergarages in directe omgeving en parkeer vakken op de Slotlaan. Het centrum van Zeist kent betaald parkeren.

Huurprijs:
€ 950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Huurder wordt zelf contractant voor de levering van gas en elektriciteit, voor het waterverbruik zal een verrekenbaar voorschot gevraagd worden.
Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Winkelruimte

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het "90%-criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
46 m²
In units vanaf
46 m²
Perceel
46 m²

Foto's