Vorige | Volgende

Slotlaan 186 - 190 ZEIST

Huurprijs € 325 per m/jaar

Neem contact met ons op

030-662 44 38

info@bincbhv.nl

Omschrijving

Algemeen: Recent gerenoveerde winkelpanden welke thans casco kunnen worden aangeboden. Ook de puien moeten nog geplaatst worden en het ontwerp kan in overleg met de nieuwe gebruiker uitgewerkt worden. Centraal in het A1 gedeelte van de Slotlaan gelegen winkelpanden. Oorspronkelijk waren het 3 panden, thans is de begane grond verdeeld over 2 winkels. De panden kunnen samengevoegd worden of als twee...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
230 m²

Omschrijving

Algemeen:
Recent gerenoveerde winkelpanden welke thans casco kunnen worden aangeboden. Ook de puien moeten nog geplaatst worden en het ontwerp kan in overleg met de nieuwe gebruiker uitgewerkt worden. Centraal in het A1 gedeelte van de Slotlaan gelegen winkelpanden. Oorspronkelijk waren het 3 panden, thans is de begane grond verdeeld over 2 winkels. De panden kunnen samengevoegd worden of als twee individuele winkels worden gehuurd.
De winkelruimtes liggen goed gesitueerd aan de Slotlaan, te midden van diverse gespecialiseerde, landelijke- en regionale formules. Enkele bekende namen zijn: Hema, ICI Paris XL, Kruidvat, Halfords, Eye Wish Opticiens en Hans Anders.
De ruimte boven de winkels is zeer recent getransformeerd in 3 fraaie appartementen in de huursector.

Locatie:
De winkelpanden bevinden zich centraal in het A1 gedeelte van de Slotlaan, van oudsher de belangrijkste winkelvoorziening in het centrum van Zeist. Dit gebied is per eigen vervoer goed bereikbaar. Vrachtverkeer kan nabij parkeren om te laden en te lossen. Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van diverse busverbindingen welke door het centrum van Zeist lopen.

Indeling:
Winkelruimtes inclusief magazijn met pantry en toiletruimte.

Frontbreedte:
Nr. 186 Ca. 6,4 meter.
Nr. 190 Ca. 6,1 meter.

Oppervlakte:
Nr. 186 Ca. 120 m2.
Nr. 190 Ca. 110 m2.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

Voorzieningen:
De panden zijn op casco niveau en kunnen door de huurder naar eigen behoefte afgewerkt worden. In het ontwerp is een pui opgenomen maar over de uitvoering kan binnen redelijke grenzen nog overleg plaatsvinden.
Per unit wordt een toilet en een pantyblok geplaatst.

Parkeren:
Langs de Slotlaan en op diverse andere plaatsen in het centrum zijn diverse parkeermogelijkheden. Voorts zijn in het centrum van Zeist enkele ruime parkeergarages beschikbaar. Zeist kent in dit gebied betaald parkeren.

Huurprijs:
325,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Detailhandel.

Aanvaarding:
In overleg beschikbaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het "90%-criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Zeist kent voor de gebruikers van panden in dit gebied reclame belasting.
Ten behoeve van het centrumgebied in Zeist is een Centrum Visie aangenomen waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn. Deze visie voorziet ondermeer in een revitalisering van de infrastructuur waardoor de kwaliteit van het kernwinkelgebied sterk zal verbeteren. Op verzoek informeren wij graag en u kunt ook een beeld krijgen op www.centrumzeistvernieuwt.nl.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
230 m²
In units vanaf
110 m²
Perceel
250 m²

Foto's