Vorige | Volgende

Slotlaan 135 Zeist

Huurprijs € 59.000 per jaar

Neem contact met ons op

030-662 44 38

info@bincbhv.nl

Omschrijving

Winkelruimte met brede pui in drukke winkelstraat in Zeist Het betreft een winkelruimte op het absolute A1-gedeelte van de Slotlaan in het centrum van Zeist, gelegen tussen Purdey en de HEMA en nabij de bushalte op de Slotlaan. De nieuwe pui met dubbele openslaande deuren maakt het een pand met een moderne, prominente, uitstraling met het grandeur van de Slotlaan. Op de Slotlaan bevinden zich...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
320 m²

Omschrijving

Winkelruimte met brede pui in drukke winkelstraat in Zeist

Het betreft een winkelruimte op het absolute A1-gedeelte van de Slotlaan in het centrum van Zeist, gelegen tussen Purdey en de HEMA en nabij de bushalte op de Slotlaan. De nieuwe pui met dubbele openslaande deuren maakt het een pand met een moderne, prominente, uitstraling met het grandeur van de Slotlaan. Op de Slotlaan bevinden zich diverse gespecialiseerde, hoogwaardige formules zoals HEMA, ICI Paris, EyeWish, C&A, Bruna aangevuld met diverse “local heroes” als Boekhandel Kramer & van Doorn, Sportspeciaalzaak Sunny Camp, De Garage etcetera. De 1e Hogeweg is ook een belangrijke winkelstraat met o.a. de vestiging van ANWB en de Gall & Gall en ligt direct om de hoek. Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen en sfeervolle horeca biedt veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Zeist. Het pand zal in de tweede helft van 2020 geheel gerenoveerd worden. Op de verdiepingen erboven zijn appartementen voorzien.

Over de locatie
De winkelruimte is gevestigd in het primaire A! winkelgebied van Zeist en enkele autominuten rijden verwijderd van de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A28. Het openbaar vervoer wordt ter plaatse verzorgd door streekbussen die onder meer verbindingen onderhouden met het op circa 4 kilometer afstand gelegen NS-station Driebergen-Zeist.

Parkeren kan op diverse locaties, o.a. direct voor het pand langs de openbare weg en diverse openbare parkeerlocaties in de directe omgeving. In het centrum van Zeist geldt betaald parkeren. 

Oppervlakte Slotlaan 135
De totale oppervlakte op de begane grond bedraagt na verbouwing circa 320 m² (zie indicatieve tekening). De begane grond is eventueel te verkleinen. De winkelruimte heeft een ruime frontbreedte van circa 8,5 meter.

Kenmerken Slotlaan 135
-Huurprijs: EUR 59.000,- per jaar te vermeerderen met btw
-Ingangsdatum: in overleg
-Oplevering: casco opgeleverd in huidige staat, leeg en bezemschoon met pui (in overleg nader te bepalen)
-Bestemming: Detailhandel, publieksgerichte dienstverlening en horeca.
-Huurovereenkomst: standaardmodel raad onroerende zaken (roz) 2012 aangevuld met bepalingen van verhuurder
-Huurtermijn:  5+5 jaar
-Huurbetaling: huur per maand vooruit betaald
-Voorbehoud: goedkeuring verhuurder 
-Bankgarantie:  3 maanden huur

De vermelde informatie is van algemene aard en geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
320 m²

Foto's